Wie zijn wij?

Wij zijn Agrowing.  ‘Agrowíng’  betekent: Agro vleugel. We zijn een bedrijfstak die zich met name richt op de agrarische sector. Daarnaast staat de naam Agrowing voor ‘A growing”: een groeiende. Groeien, daar houden wij van. Samen met u als klant. Onze producten ondersteunen uw gewas. Daardoor kan uw gewas verder groeien. Wij ondersteunen uw vraagstukken met advies. Wij ondersteunen gewasgroei door uw gewas te bevloeien. Wij steunen u en groeien met u mee! Daarom als aanvullende slogan: ondersteunt groei!
Agrowing, dat is wie wij zijn.

Historie

Agrowing is opgericht in 2012 als handels-bv gericht op de in- en verkoop van allerhande producten voor de agrarische sector. Na verloop van tijd nam de vraag naar ondersteuningsmaterialen voor de fruitteelt steeds meer toe, waardoor wij ons daar steeds meer in zijn gaan specialiseren. In de loop der jaren ging Agrowing een samenwerkingsverband aan met een bedrijf dat actief was in de watertechniek. Frans Walhout werd hierdoor ook betrokken in het adviseren en aanleggen van irrigatie- en fertigatiesystemen. In 2017 nam Frans Walhout alle aandelen van Agrowing over. Eind 2019 werd besloten ook de irrigatieactiviteiten onder eigen naam en label te gaan vermarkten. Vanaf 2019 zijn we ons naast de fruitteelt ook gaan richten op de landbouw, waar onze expertise ook volledig ingezet kan worden.

'Wij groeien met u mee'

Ons Team

Agrowing bestaat uit een jong enthousiast team. Met onze verschillende expertises ondersteunen wij onze klanten. We zijn echte aanpakkers en staan graag met onze voeten in de klei. We gaan graag de uitdaging aan en zijn steeds weer bereid onze expertise op gebied van o.a. watertechniek te vergroten.