Aanplant

Nieuwe aanplant

Bent u van plan uw huidige boomgaard te vervangen? Heeft u nieuw bouwland en wilt u dit inplanten? Wilt u uw bestaande aanplant beschermen of extra ondersteunen? Wij hebben een compleet assortiment aan producten om dit te kunnen realiseren. We kunnen uw situatie zorgvuldig in kaart brengen en uw perceel zo efficiënt mogelijk inrichten. We gebruiken hierbij naar wens GPS. We houden dan uiteraard rekening met alle relevante factoren. Denk hierbij aan uw bespuitingen (enkel of 3-rijer), ligging perceel (zon/wind) en uw toekomstvisie (uitbreidingsmogelijkheden, pachtgrond, hagelnet, etc.). Wij onderscheiden ons met name in advies, service, prijs en kwaliteit. Door onze grote voorraad en korte lijnen, kunnen we snel schakelen in verschillende situaties.

Bestaande aanplant

Wilt u van uw bestaande aanplant de mogelijkheid bekijken om dit alsnog te beschermen met hagelnet? Wilt u uw bestaande aanplant extra ondersteunen, doordat door nieuwe inzichten de hoogte van uw gewas gewijzigd is? Hebben de bestaande materialen in de aanplant uw vertrouwen niet meer? Wij helpen u graag! Wij kunnen u ook, indien gewenst, geheel ontzorgen met regelen van het loonwerk en de montage.

Producten en materialen

Voor uw nieuwe aanplant hebben wij een compleet producten-assortiment. Door de grote voorraad aan producten in ons pand in Goes kunnen we u van de door ons beloofde service voorzien. Het gros van onze producten bestaat uit eigen fabricatie of import. Waar we dit niet zelf doen, werken we samen met gerenommeerde partijen. We kunnen snel schakelen.

Betonpalen

De spanbetonpalen van het merk COMAVIT importen we zelf uit Italie. De Comavit-paal onderscheidt zich in kwaliteit en afwerking. Door de jarenlange betrouwbare samenwerking met deze fabrikant kunnen wij u snel en prijstechnisch gunstig van palen voorzien.

Houten palen

Uiteraard leveren wij ook houten palen. Wij leveren Kiefer (grenen) palen met een duurzame koper-zout behandeling. U kunt er ook voor kiezen om het naaldhout van creosootolie te voorzien. Deze behandelingsprocessen verlengen de duurzaamheid van de paal met vele jaren.

Eveneens leveren we geschilde, gepunte onbehandelde kastanje en robiniapalen of geimpregneerde gefreesde palen. Alle palen in vele maten beschikbaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bamboe

Crapaldraad

PVC

Denkt u over een nieuwe aanplant? Wilt u meer weten over onze palen of andere producten? Bel of chat met ons.

Bekijk hier meer van onze materialen.