Aanleg irrigatiesysteem

De aanleg van irrigatiesysteem doen wij volledig in eigen beheer. Wij hebben alle kennis en middelen in huis om een project tot een geslaagd einde te brengen. Doordat wij de bouw en aanleg volledig in eigen beheer doen, kennen wij uw systeem door en door en kunnen wij daardoor ook de gewenste service aan verbinden.
Wij beschikken over eigen transport, eigen mensen en eigen gereedschap.

GPS

Met onze eigen sleuvengraver kunnen wij geheel nauwkeurig op GPS sleuven frezen van maximaal 220mm x 1100mm frezen. Mocht de indeling van het perceel in de toekomst veranderen is het van grote waarde dat u exact de coordinaten van de kabels of buizen inlezen. Desgewenst kunt u na oplevering karwei ook een tekening krijgen waarop nauwkeurig te zien is waar en op welke lijn en diepte de kabel en/of buis ligt.
Mochten er op het perceel drainagebuizen lopen, kunnen wij daar middels de GPS-aansturing nauwkeurig boven blijven.
Is het nodig dat de sleuf exact overal op de dezelfde diepte ligt ivm toekomstige nivellering van het perceel of moet een sleuf aflopen i.v.m. afvoer/drainage? Met onze sleuvengraver behoort dat tot de mogelijkheden.
Na einde werkzaamheden kunnen wij met de voorop gemonteerde vijzel u sleuf dichtdraaien. Dit alles met minimale grondverplaatsing en aantasting van de bodemstructuur.

Coördinatie

Wilt u de kosten van een project zo laag mogelijk houden, dan staan wij open voor het inzetten van uw eigen personeel en materiaal. Wij kunnen hierin de coördinatie (in nauw overleg met u als klant) op ons nemen zodat uw mensen (zover de kennis reikt) zoveel mogelijk de werkzaamheden voor hun rekening nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.