Nieuwe aanplant beton / aluzinc stok

In de omgeving van ’s-Gravenpolder mochten wij de ondersteuningsmaterialen leveren voor een nieuwe aanplant. Omdat het hier om een biologische aanplant gaat en er dus niet chemisch mag worden gespoten, moest deze boomgaard zo efficiënt en duurzaam mogelijk worden ingericht. Omdat de holte van bamboestokken geschikt is voor overwintering van de fruitmot en hardhouten stokken kwaliteit/prijstechnisch minder interessant waren, is hier gekozen voor een metalen aluzinc stok met gesloten onder en bovenkant. De beschermnetjes rond de bomen bleken niet voldoende bescherming te bieden tegen de grote populatie hazen in het gebied. Daarom is er naderhand een hekwerk rond geplaatst. Al met al een schitterende aanplant en weer een mooi project.

Denkt u er ook over om een nieuwe boomgaard aan te planten? Wilt u advies over welke palen of stokken u het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op  en vraag naar de mogelijkheden.

Aanleg beregening

Na de betonaanplant is het tijd voor de aanleg van beregening. Met de kettinggraver met GPS-systeem hebben we prachtige sleuven kunnen graven voor de aanleg van de buizen.